Edremit Lisesi öğrencisi başarısı ile okulun gururu oldu

Edremit Lisesi öğrencisi başarısı ile okulun gururu oldu

Edremit Lisesi öğrencisi başarısı ile okulun gururu oldu

Edremit Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi Kerem Narlıoğlu, Bulgaristan’da düzenlenen yarışmadan 1 altın 1 gümüş madalya ile döndü.
Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Bulgaristan Open Taekwando Poomsae Turnuvası’nda büyük bir başarıya imza atan lise öğrencisi okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Okul Müdürü Ali Sarıcan, Bulgaristan’da yapılan müsabakalarda bir altın bir gümüş madalya alarak ülkemizi, Balıkesir’i, ilçemizi ve okulumuzu onurlandıran Kerem Narlıoğlu’nun başarısı ile gurur duyduklarını belirtti. Milli Sporcu Kerem Narlıoğlu’da elde ettiği başarının bir sonuç değil başlangıç olduğunu ifade ederek çalışmaya devam edeceğini ve uzun yıllar ülkemizi başarıyla temsil etmek istediğini belirtti.


Eğitim 28.03.2023 14:54:27 0

İlginizi Çekebilir

1

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

2

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

3

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

4

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

5

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

6

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

7

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu

8

Burdur'da çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı

9

CHP Akseki ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

10

Katar'da düşen helikopterde şehit olan binbaşı Taştekin'in Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi