Efsane eldivenler buluştu

Efsane eldivenler buluştu

Efsane eldivenler buluştu

Yalova Altnova Belediyespor’un 70, 80 ve 90’lı yıllarda kalesini koruyan İbrahim İnce, Ali Çorbacı ve Adnan Hürfikir bir araya geldi.
Altnova Belediyespor Futbol Takımının efsane file bekçileri İbrahim İnce, Ali Çorbacı ve Adnan Hürfikir, Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadında bir araya geldiler. Halen Altnova Belediyespor Futbol Takımında kaleci antrenörlüğü yapan İbrahim İnce, Yalova Altınova İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı ve Altınova Belediyespor kulüp yöneticisi Adnan Hürfikir, Hersekzade Ahmetpaşa Stadında kaleci eldivenlerini giyip eski günleri yad ettiler. Halen Altınova Belediyespor’a hizmet eden üç efsane kaleci, bu sezon takımdan BAL Liginde şampiyonluk bekliyorlar.
Altınova Belediyespor’da oynadıkları için gurur duyduklarını ifade eden efsane kaleciler, “Altınova Belediyespor’da geçmişte çok güzel günlerimiz geçti. Futbolun samimiyeti ve dostluğu o yıllar daha farklıydı. Bu sezon da geçmiş dönemlerde olduğu gibi çok iyi bir takım kuruldu. Camia olarak takımımıza inanıyoruz. Bu yıl takımımızın BAL Liginde şampiyon olarak 3. Lige çıkacağına inancımız tamdır” diye konuştular.


Spor 12.04.2021 11:25:15 0
Anahtar Kelimeler: efsane eldivenler buluştu

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi