Ege Üniversitesi Hastanesinin tavanlarından su akmaya devam ediyor

Ege Üniversitesi Hastanesinin tavanlarından su akmaya devam ediyor

Ege Üniversitesi Hastanesinin tavanlarından su akmaya devam ediyor

İzmir’de meydana gelen sağanak yağmurun ardından su baskını yaşanan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, bugünde tavanlarından su aktığı görüldü. Personelin çalışmaları ile suyun tahliye edilmesinin ardından hastanede hasta kabulü, zor şartlar altında sürdürülüyor.
İzmir’de dün etkili olan ve yaklaşık 3 saat süren gök gürültülü sağanak yağış, birçok cadde ve sokakları adeta göle çevirmişti. Bornova’da bulunan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin bahçesini ve hastane koridorlarını da su basarken, hastaneye gelen vatandaşların yanı sıra, sağlık çalışanlarının da zor anlar yaşadığı anlar vatandaşlar tarafından çekilen cep telefonu görüntülerine yansımıştı.

Hastalar pantolon paçalarını sıvadı
Görüntülerde; sular içinde kalan sağlık çalışanlarının bir hastayı sedye ile taşıdığı, hastane içerisinde ve bahçesinde bulunan sağlık çalışanları ile vatandaşların yaşadığı zor anlar ile hastaların pantolon paçalarını sıvayarak işlemlerini yapmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Tavandan su akmaya devam ediyor
Dün meydana gelen su baskınının ardından bugün de hastanenin bazı bölümlerinde tavandan su aktığı görüldü. Hastane yönetiminin ise suyun aktığı yerlere plastik geri dönüşüm kutuları ile önlem almaya çalıştığı görüldü. Hastaların muayene için beklediği alanlarda tavandan su akması ilginç görüntüler ortaya çıkardı.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dün gerçekleşen su tahliyesinin ardından bugün de zor şartlar altında hasta kabulünün sağlandığı görüldü.


Yurt Dünya 25.08.2022 12:53:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: