’Ege’nin Düşleri’ resim sergisi Türkan Şoray’da

’Ege’nin Düşleri’ resim sergisi Türkan Şoray’da

’Ege’nin Düşleri’ resim sergisi Türkan Şoray’da

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde Teoman Südor’un “Ege’nin Düşleri” resim sergisi açıldı. Küratörlüğünü Prof. Dr. Kıymet Giray’ın yaptığı sergi 9 Haziran’a kadar ücretsiz gezilebilecek.
Türkan Şoray Kültür Merkezi, İtalya Çağdaş Sanat Kataloğunda da yer alan ressam Teoman Südor’un “Ege’nin Düşleri” isimli resim sergisine bir ay boyunca ev sahipliği yapacak. Küratörlüğünü Prof. Dr. Kıymet Giray’ın yaptığı serginin açılışını Antalya’nın iş ve kültür-sanat dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Açılışta Belediye Başkanı Ümit Uysal da yer aldı.

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, “Şehirler, sanat faaliyetleri devam etmediği zaman asla şehir olmaz. İnsan ve bina kalabalığını şehir yapan şey, derinliğini, içindeki ruhu, estetik ve ince bakanlarının yorumlarıdır. O şehre kattıklarıdır” ifadelerine yer verdi. Antalya’da Türkan Şoray Kültür Merkeziyle büyük bir mekansal markalaşmayı gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Uysal, “Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza yakıştı. Bu sergi de çok yakıştı” dedi. Başkan Uysal, konuşmasının ardından davetlilerle birlikte sergiyi gezdi.


Güncel 10.05.2022 10:28:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

2

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

3

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

4

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

5

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

6

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

7

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

8

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

9

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

10

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı