Eğitimciler kolları sıvayıp okullarını temizledi

Eğitimciler kolları sıvayıp okullarını temizledi

Eğitimciler kolları sıvayıp okullarını temizledi

İlk ve orta eğitimde yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları devam ederken, Malatya’da ise eğitimciler kolları sıvayıp okullarını baştan aşağıya temizleyip, yeni döneme hazırladılar.
İlk ve orta eğitimde yeni öğretim yılı 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Okulların 2021-2022 eğitim öğretim yılına başlayacak olması nedeniyle okullarda da hazırlıklar sürüyor.
Malatya’nın Arguvan ilçesi Şehit Birol Akın Cumhuriyet Ortaokul Müdürü Fatih Türkoğlu Müdür Yardımcısı Oktay Tabak, öğretmenler ile beraber hizmetli personelle birlikte okulu temizlediler.
Okulların pazartesi açılması için gerekli hazırlıklar öğretmenlerin fedakar çalışması ile yapıldı. Eğitimciler, sınıf ve derslikleri temizledi.
Şehit Birol Akın Cumhuriyet Ortaokul Müdürü Fatih Türkoğlu, yeni öğretim yılı için hizmetli personellerle birlikte okulu temizlediklerini ifade ederek, “ Okulların açılması için gerekli hazırlıkları öğretmenlerimiz ile hep beraber çalışma yaparak gerçekleştirdik. Derslikleri temizledik” dedi.
Fatih Türkoğlu, “Öğretmenlerimiz sınıfları fiziki mesafeye göre hazırladı. Okulumuzda temizlik personeli ve öğretmenlerimizin de yardımı ile gönüllü olarak temizledik. Okulun bahçe, tuvalet, kapı, pencere, sıra, masa, koridorlar ile sınıfları salgına karşı sabunlu suyla yıkayıp dezenfekte ettik. Sınıfları da Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uygun dizayn ederek öğrenciler için uygun ortam oluşturduk” ifadelerini kullandı.


Güncel 3.09.2021 14:03:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: