Ekonomik araştırmalar platformu "Albaraka Banknot" yayın hayatına başladı

Ekonomik araştırmalar platformu

Ekonomik araştırmalar platformu "Albaraka Banknot" yayın hayatına başladı

ISTANBUL (AA) - Albaraka Türk, periyodik rapor ve zengin içeriklerle ekonomik gelismelerin analiz edildigi "Albaraka Banknot" platformunu tüm kullanicilarin hizmetine sundu.

Albaraka Türk'ün açiklamasina göre, Banka tarafindan hayata geçirilen ve alaninda uzman kadrosuyla güncel ekonomik ve finansal gelismelere iliskin degerlendirmelerin paylasildigi "Albaraka Banknot" internet sitesi zengin içerikleriyle yayin hayatina basladi.

Zengin ekonomik ve finansal gelismelere iliskin içeriklerin paylasildigi ve katilim bankalari arasinda bir ilk olan Albaraka Banknot platformuna https://banknot.albaraka.com.tr/ adresinden kolaylikla abone olunabiliyor ve sitede paylasilan tüm içerikler es zamanli olarak abonelerin mail adreslerine de iletiliyor.

Günlük, haftalik ve aylik periyotlarda güncel gelismelerin degerlendirildigi ve ekonomik verilerin kapsamli analiz edildigi "Albaraka Banknot" platformunda, Türkiye ekonomisi ve küresel ekonomiye yönelik sunumlarin yani sira aylik olarak bankacilik sektörü ve katilim bankaciligi görünümüne iliskin kapsamli degerlendirmeler yer aliyor.

Çesitli sektörlere odaklanarak yapilan sektörel analiz sunumlarinda ise reel sektörün nabzi tutuluyor. Ayrica, alaninda uzman ekibin güncel gelismelere iliskin degerlendirmeleri blog sayfasinda tüm kullanicilarin hizmetine sunuluyor.


- "Hizmetlerimizi gelistirmeye devam edecegiz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Albaraka Türk Basekonomisti, Stratejik Planlama ve Ekonomik Arastirmalar Müdürü Dr. Ömer Emeç, "Albaraka Banknot" markasinin titiz bir çalismayla ortaya çiktigini bildirdi.

"Ekonomiye dair notlar" sloganiyla yola çiktiklari Banknot markasinin, ekonomi ile bankacilik sektörünün birbiriyle çok yakin temasini da yansittigini belirten Emeç, sunlari kaydetti:

"Ekonomik ve finansal okuryazarlik seviyesi yüksek bir toplumu finansal piyasalarin derinlesmesi ve kaynaklarin verimli kullanilmasi için de oldukça önemli görüyoruz. Katilim bankalarinda bu konuya odakli bir ekibe sahip ilk ve tek bankaydik. Simdi bunu bir adim daha ileri tasidik ve bu konudaki çalismalarimizi yine sektörde bir ilk olarak müsterilerimizin hizmetine sunduk. Bu noktada hizmetlerimizi gelistirmeye ve tüm kullanicilara sundugumuz içerikleri büyütmeye devam edecegiz."



Politika 12.11.2020 14:00:36 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı