Ekonomik Yurtdışı Turlarında Adres: Gruppal

Ekonomik Yurtdışı Turlarında Adres: Gruppal

Türkiye`de ve dünyanın her yerinde sayısız yeri keşfedeceğiniz, ekonomik otellerde konaklayıp ucuz uçak bileti satın alabileceğiniz Gruppal tur şirketi, Türkiye`nin lider online seyahat platformu oluyor. TÜRSAB`a bağlı A Grubu seyahat acentası olan firmanın Kıbrıs otel paketleri de oldukça popüler. Tatile çıkmayan kimsenin kalmayacağı Gruppal tatil turları ile siz de birçok yeri görecek ve unutulmaz bir tatil yapacaksınız. 

Baltık turu seçeneklerinden Maldiv turları alternatiflerine kadar tatil ve seyahat ile ilgili aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Gruppal.com`da sadece bir tık ile tüm yılın tatil planını yapabilirsiniz. Avrupa, Balkanlar, Uzakdoğu tatil turlarının yanı sıra Yunan Adaları turu altetnatifleri, yurt içi gezileri de mevcut. Özellikle vizesiz tatil yerleri ülkemiz insanının en çok tercih ettiği seyahat şekli oluyor. Çünkü hiçbirimiz vizenin prosedürleriyle uğraşacak zamanı bulamıyor ya da bunun için zaman harcamak istemiyoruz. 

Tatilinizi Şimdi Alın, Sonra Ödeyin! 

Hayalinizdeki tatilin doğru adresi olan Gruppal`da satın aldığınız tatili 9 taksite varan imkanlarla ödeme imkanına sahipsiniz. Üstelik şirketin web sitesi üzerinden satın aldığınız her tatil alışverişinde hediye para puanlar kazanarak bunları bir sonraki alışverişinizde indirim olarak kullanabiliyorsunuz. Dünya üzerindeki trend seyahat noktalarına, tatille ilgili en popüler bilgilere ulaşabileceğiniz Gruppal günlük bültenine ücretsiz abone olarak tatil fırsatlarını kaçırmayabilir ve böylelikle tatille ilgili her şeyden ilk öncelikle siz haberdar olursunuz.



Güncel 25.10.2016 05:32:40 0