El frenini çekmeyi unutan sürücü, bomba uzmanlarını harekete geçirdi

El frenini çekmeyi unutan sürücü, bomba uzmanlarını harekete geçirdi

El frenini çekmeyi unutan sürücü, bomba uzmanlarını harekete geçirdi

Diyarbakır’da bir sürücü, aracın el frenini çekmeyi unutunca çevredeki vatandaşlara korku dolu anlara yaşattı. İhbar üzerine onlarca polis önce yolu kapattı, sonra bomba imha uzmanları eğitimli köpekle harekete geçti.
Alınan bilgilere göre, Diyarbakır Adliyesi önünde 21 ABC 913 plakalı hafif ticari bir araç, yolun sağ tarafına sürücüsü tarafından park edildi. Sürücü, adliye işlemleri için aracından uzaklaştıktan sonra el freni çekmeyi unutunca araç, yolun ortasına doğru hareket etti. Sürücüsüz aracı yol ortasında gören çevredeki vatandaşlar, panik yaşayarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve bomba imha uzmanı sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenliğini aldıktan sonra bomba imha uzmanı polisler, eğitimli arama köpeğiyle aracı inceledi. Aramalar sonucu aracın bombalı araç olmadığı ortaya çıktı. Kalabalığı gören sürücü, neye uğradığını şaşırdı. Sürücü, aracını park ettiği sırada el frenini çekmeyi unuttuğu anlaşıldı. Sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, vatandaşlar rahat nefes aldı.


Yurt Dünya 16.01.2023 12:18:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'nın kadın itfaiyecileri özveriyle çalışıyor

2

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 bin 324 kadın çalışanıyla kente değer katıyor

3

Saimbeyli’de göçer hayvancılık yapanlara güneş enerjisi paneli dağıtıldı

4

Saimbeyli'de huzur ve güven uygulaması yapıldı

5

Arçelik'te üst düzey atamalar

6

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

7

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

8

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

9

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

10

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu: