Elazığ Fırat Üniversitesinde ‘TUBİTAK 2237’ destekleme programı

Elazığ Fırat Üniversitesinde ‘TUBİTAK 2237’ destekleme programı

Elazığ Fırat Üniversitesinde ‘TUBİTAK 2237’ destekleme programı

Elazığ Fırat Üniversitesinde sağlık bilimleri alanında TÜBİTAK için, araştırma proje önerisi hazırlama ve yürütme uygulamalı eğitimi düzenlendi.
Elazığ Fırat Üniversitesinde sağlık bilimleri alanında ‘TUBİTAK 2237’ destekleme programı kapsamında araştırma proje önerisi hazırlama ve yürütme uygulamalı eğitim projeleri ele alındı. Programa Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, TÜBİTAK için Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi Koordinatörü Prof. Dr. Engin Şahna, çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri ile Fırat Üniversitesi öğretim üyeleri katıldı.
Programda konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, düzenlenen eğitim programlarının TÜBİTAK projesi hazırlayacak olan bilim insanlarına yol gösterici olduğunu belirterek, eğitim programının düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.
Prof. Dr. Engin Şahna ise eğitimin amacının sağlık bilimleri alanında uluslararası ve TÜBİTAK programlarına proje yazma ve yürütme süreçlerinin tüm aşamalarında katılımcıların yetkinliğini artırmak olduğunu kaydetti.
Programın sonunda eğitime katılanlara Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından teşekkür plaketi verildi.


Güncel 7.10.2021 14:43:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı