Elazığ Valisi Toraman, “Saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır"

Elazığ Valisi Toraman, “Saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır

Elazığ Valisi Toraman, “Saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır"

Elazığ’da meydana 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından bir paylaşım daha yapan Vali Dr. Ömer Toraman, “AFAD ve kolluk ekiplerimiz yürüttükleri saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır. Ekiplerimiz tarafından şu ana kadar herhangi bir hasar veya olumsuz durum tespit edilmemiştir” dedi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 06.36’de merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 17 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.
Vali Dr. Ömer Toraman paylaşımında, “Bu sabah Sivrice ilçemizde meydana gelen 4.9 şiddetindeki deprem sonrası: AFAD ve kolluk ekiplerimiz yürüttükleri saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır. Ekiplerimiz tarafından şu ana kadar herhangi bir hasar veya olumsuz durum tespit edilmemiştir. Geçmiş olsun” dedi.


Yurt Dünya 15.01.2023 09:12:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

2

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

3

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

4

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

5

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

6

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

7

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

8

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

9

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

10

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı