Elazığ’da asayiş ve şok uygulamalarla yakalanan 38 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da asayiş ve şok uygulamalarla yakalanan 38 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da asayiş ve şok uygulamalarla yakalanan 38 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da polisin son bir hafta içerisinde yaptığı şok ve asayiş uygulamalarıyla yakalanan 213 şüpheliden 38’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ve yunus ekipleri son bir hafta içerisinde çok sayıda asayiş ve şok uygulamaları gerçekleştirdi. Ekiplerin yaptığı çalışmalarda 3 işyeri ile bir kurumdan hırsızlık yapan 21 ve 18 suç kaydı bulunan 2 şahıs ile 4’ü işyeri, 1’i ikamet ve 5’i otodan hırsızlık olmak üzere toplam 10 hırsızlık olayı ve yaralamaya karışan 2 şahsı, yakalandı. Ekipler ayrıca internet alış-veriş sitelerinde ürün satan vatandaşları dolandıran ve 16 suç kaydı bulunan 1 şahıs da yaptığı şok baskında ele geçirdi. Hafta boyunca çalışmalar yapan ekipler, toplamda 213 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 38’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yakalanan şüphelilerden ise, 7 adet ruhsatsız tabanca,1 adet pompalı tüfek, çeşitli miktarlarda metamfetamin, esrar ile çalıntı 1 adet motosiklet, 3 adet bisiklet,1 adet televizyon, 2 adet laptop. 25 adet çeyrek altın ve 4 adet altın bilezik ele geçirildi.


Yurt Dünya 7.04.2021 16:13:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Gençler ve ev hanımları IBAN dolandırıcılığında kolay hedef

2

Antalya'da çocuklara bayram şekeri dağıtma geleneği sürdürüldü

3

Hatay'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü Narlıca Deprem Mezarlığı ziyaret edildi

4

GÜNCELLEME - Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında 5'i çocuk 6 kişi öldü

5

GÜNCELLEME - Adana'da devrilen yolcu otobüsündeki 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı

6

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de bayram namazı kılındı

7

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında 5'i çocuk 6 kişi öldü

8

Adana'da devrilen yolcu otobüsünde 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı

9

Özbekistan'da misafir edilecek depremzedeler Hatay'dan uğurlandı

10

Mersin'de "Camide çocuk sesi, ramazan neşesi" projesi kapsamında 250 çocuğa ödül verildi