Elazığ’da çöken binada polis memurunun cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ’da çöken binada polis memurunun cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ’da çöken binada polis memurunun cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazdaki arama kurtarma çalışmalarında bir polis memurunun cansız bedenine ulaşıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok artçı sarsıntının ardından yine Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu depremde Elazığ merkeze bağlı Akpınar Mahallesi’nde bir bina çöktü. Enkaz altında biri polis 2 kişinin kaldığı öğrenildi. Havanın kararmasına rağmen enkazda arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürerken, çalışmalara iş makineleri de destek veriyor.
Çalışmaların 13’üncü saatinde bir polis memurunun cansız bedenine ulaşıldı. Polis memurunun cansız bedeni, morga kaldırıldı.


Yurt Dünya 7.02.2023 03:33:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi

2

Hatayspor'un kötü gidişi sürüyor:0-5

3

Kalp damar cerrahları Antalya'da "Koroner Arter Cerrahisi Sempozyumu"nda buluştu

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Hatay İl Başkanlığı binasını açtı

5

Hatay'da tırın otobüse çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

6

Finike'nin turuncu bahçelerinde portakal hasadı sürüyor

7

Burdur'da 2 tırın çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı

8

Üstün yetenekli öğrencilerin eğitim sürecinde doğru anlaşılması önem taşıyor

9

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

10

Corendon Sport Talks'un konuğu Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özbek oldu