Elazığ’da fabrikadan hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da fabrikadan hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da fabrikadan hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da kullanılmayan bir fabrikadan çeşitli eşyalar çalan 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, 6 gün önce OSB’de kullanılmayan eski bir sünger fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikanın kapısını kıran şüpheliler içeriden elektrik ile telefon tesisatı kabloları, çamaşır ve bulaşık makinelerini çaldı. Hırsızlığın fark edilmesi üzerine durum İl Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Olayla ilgili çalışma yapan jandarma suç araştırma timi, şüpheliler M.F.G ve M.Y’yi tespit etti. İki şüphelide düzenlenen operasyonla yakalandı.
Jandarmada nitelikli hırsızlık suçundan ifadesi alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan her iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 27.08.2020 14:26:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

3

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

5

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

6

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

7

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

8

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

9

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

10

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti