Elazığ’da karla mücadele ekiplerine validen baklavalı ziyaret

Elazığ’da karla mücadele ekiplerine validen baklavalı ziyaret

Elazığ’da karla mücadele ekiplerine validen baklavalı ziyaret

Elazığ’da 2 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açmak için yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Erkaya Yırık, ekiplere baklava ikram etti.
Elazığ’da kar yağışı bugün de etkisini sürdürdü. Yoğun kar yağışı nedeniyle 549 köyden 269’unun yolu ulaşıma kapandı. Yol açma çalışmaları aralıksız devam ederken, Vali Erkaya Yırık merkeze bağlı Kutuşağı mezrası, Koçharman, Bölüklü, Sakabaşı ve Akçakale köy grup yollarında çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekiplerini ziyaret etti. Kapanan köy yollarını açmak için yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yırık, burada karla mücadele ekipleri, güvenlik güçleri, vatandaşlar ile basın mensuplarına baklava ikramında bulundu.
Yolların açılarak vatandaşların ulaşımlarının sağlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Vali Erkaya Yırık, “Son iki gündeki kar yağışı dolayısıyla 549 köyümüzden sabah itibarıyla 269 köy yolumuz kapanmıştı. 133 personel ve 79 aracımızla greyder, kar bıçaklı kamyon, kazıcı yükleyici ve diğer araçlarla karla mücadele ekiplerimiz köy yollarını açmaya çalışıyor. Bu zorlu kış şartlarında vatandaşlarımızın sosyal hayatı, normal hayatının idamesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de merkeze bağlı Kutuşağı mezrası, Koçharman, Bölüklü, Sakabaşı ve Akçakale köy grup yollarının açılması için ekiplerimiz mücadele ederken onlara hal hatır sorma düşüncesiyle buraya geldik. Muhtar, vatandaş ve güvenlik güçlerimiz da buradalar. Vatandaşlarımız, bu karla mücadele keyfine ve sevincine de ortak oldular. Bu mücadelede emek veren gerek İl Özel İdaresi’nin araçlarındaki personelimize, gerekse Elazığ Belediyesi’ndeki personellerimize tebriklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Allah kolaylık versin. İnşallah, bu süreçte kazasız belasız bir şekilde ve esenlik içerisinde köy yollarımız açılacak ve vatandaşlarımız normal hayatlarına devam edecekler” dedi.


Güncel 31.01.2021 16:07:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Divarese kış sezonu koleksiyonunu beğeniye sundu

2

Milli okçu Mete Gazoz, yeni yılda yeni başarılara imza atacak

3

Veteran masa tenisçi Mehmet Kasapoğlu, 50 yıllık deneyimini çocuklara aktarıyor

4

GÜNCELLEME - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

5

Sürgün edilen Ahıska Türkleri Antalya'da anıldı

6

Hastane personeline HAP eğitimi

7

Osmaniye’de 3 ayları karşılama ve aile etkinlikleri düzenlendi

8

Mersin'de ortaokul öğrencisi, okul müdürünü tüfekle yaraladı

9

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

10

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü