Elazığ’da magandaların kurşunu kadını yaraladı

Elazığ’da magandaların kurşunu kadını yaraladı

Elazığ’da magandaların kurşunu kadını yaraladı

Elazığ’da iki gurup arasında çıkan silahlı kavgada yoldan geçen bir kadın yaraladı, park halindeki araçlar da isabet aldı.

Olay, merkeze bağlı Mustafa Paşa Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki gurup arasından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki taraf birbirlerine silah ve pompalı tüfek ile ateş açtı. O sırada mermilerinden birisi yoldan geçen kadının koluna isabet etti. Şahıslar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yerde 10 adet kovan tespit etti. Ayrıca kurşunların park halindeki araçlara isabet ettiği görüldü. Polis, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.


Yurt Dünya 7.05.2021 18:55:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor