Elazığ’da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ’da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ’da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ’da sokak hayvanlarının korunmasına katkı sağlanması amacıyla belediye tarafından şehrin belirli noktalarına özellikle sürücülerin farkındalığını arttırma adına uyarı tabelaları yerleştirildi.
Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin iş birliğiyle yaya ve sürücülerin farkındalığını artırmak, kedi-köpek yaralanmaları ve ölümlerin önüne geçebilmek adına uyarı tabelaları hazırlandı. Üzerinde kedi, köpek resimlerinin yer aldığı ‘Dikkat Ben Çıkabilirim’ yazılı uyarı tabelaları, kedi, köpek evlerinin bulunduğu, trafiğe açık alanlara yakın konumda bulunan parklar başta olmak üzere kentin bir çok noktasına yerleştirildi.
Sokak hayvanları için daha önce barınaklar yapıp yerleştiren, şimdi de uyarı levhaları ile farkındalık oluşturan ekiplerin, çalışmasını sürdüreceği belirtildi.


Güncel 16.03.2021 12:34:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

2

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

3

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

4

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

5

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

6

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

7

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

10

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi