Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Bayburt’ta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Aras Edaş personeli son yolculuğuna uğurlandı.
Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Çiftetaş köyünde elektrik direğinde çalışma yaparken elektrik akımına kapılan Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Aras Edaş) personeli bir kişi hayatını kaybetti, bir personel de yaralandı.
Çiftetaş köyünde elektrik direğinde çalışma yapan Aras Edaş personellerinden Mücahit Tokdemir (26) ile Miraç Yanık akıma kapıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Demirözü İlçe Entegre Hastanesi’ne kaldırılan Tokdemir, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tokdemir’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Yaralı Miraç Yanık ise Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
“Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı”
Aras Edaş personeli Mücahit Tokdemir’in cenazesi Gümüşdamla köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Tokdemir’in cenaze namazına ailesi, mesai arkadaşlarının yanı sıra Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün, Aydıntepe İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Bilal Şengün, kamu kurumlarının müdürleri, STK temsilcileri katıldı.


Yurt Dünya 29.09.2022 09:42:30 0

İlginizi Çekebilir

1

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

2

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

3

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

4

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

5

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

8

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

10

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı