Elektro gitara benzettiği demir kürekle rock müzik yaptı

Elektro gitara benzettiği demir kürekle rock müzik yaptı

Elektro gitara benzettiği demir kürekle rock müzik yaptı

Sivas’ta bir kaynak ustasının demir kürekle ve kaynak makinesiyle ortaya koyduğu rock performansı sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Kent merkezindeki Ata Sanayi’de bulunan bir iş yerinde kaynak ustalığı yapan Murat Aygün’ün demir kürekle ve kaynak makinesiyle yaptığı rock konseri arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Aygün’ün bir rockçu edasında verdiği konser sosyal medyada vatandaşlar tarafından binlerce kez izlenerek paylaşıldı. Aygün’ün izleyenleri gülümseten görüntüleri ilgi odağı oldu.
Murat Aygün, moral bulmak için böyle bir video çektiklerini belirterek, “Sanayide esnafız, pandemiden dolayı işlerimiz durgun. Biraz da morallerimiz bozuk. Moral bulmak için dükkanda kullandığımız bir kürekle çekim yaptık. Kaynak makinesiyle, kürekle gitar çalar gibi. Bu görüntüleri de sosyal medyada paylaştık. Görüntüler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Bizde hem eğlendik hem de mutlu olduk. Güzel bir anı ortaya çıkardığımıza inanıyorum” dedi.


Güncel 13.12.2020 10:16:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da inşaat işçisi, yangında bebeğiyle birlikte kurtardığı babayla buluştu

2

İş Bankası "Daha Eşitlikçi Bir Dünya" etkinliğinde ilham veren kadınları buluşturdu

3

Burdur'da 3 araca ve bir iş yerine çarpan kamyonetin sürücüsü öldü

4

Kepez'deki okullarda öğrencilere göz taraması yapıldı

5

Garanti BBVA Yatırım "2026 Finansal Piyasalar ve Strateji Raporu"nu yayımladı

6

Türkiye'den Dünya Kadınlar Günü için 35 ülkeye 80 milyon dal çiçek

7

Nu Teknoloji operatör bağımsız özel 5G IoT altyapısı sunuyor

8

Doğa Koleji 100'ü aşkın yerleşkesinde eş zamanlı iftar düzenledi

9

Antalya'da ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi dağıtıldı

10

ÇİMSA ÇBK Mersin'in ABD'li basketbolcusu Burke, Türk vatandaşı oldu