Eleşkirt’te atıl durumda bulunan kayak merkezi cazibe merkezi haline getirilecek

Eleşkirt’te atıl durumda bulunan kayak merkezi cazibe merkezi haline getirilecek

Eleşkirt’te atıl durumda bulunan kayak merkezi cazibe merkezi haline getirilecek

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Eleşkirt’te atıl durumda bulunan Güneykaya Kayak Merkezi’ni kış turizmi için cazibe merkezi haline getirilmesi amacıyla çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Atıl durumda bulunan Güneykaya Kayak Merkezi’nin girişinden başlayıp zirvesinde incelemelerine devam eden Vali Dr. Osman Varol, merkezde bulunan ve saatte bin 200 kişiyi zirveye taşıma kapasitesine sahip olan bin 600 metre uzunluğundaki telesiyej hattı, merkezin altyapısı ve pistleri hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında merkezin tekrar aktif hale getirileceğini belirten Vali Dr. Osman Varol, “İlave konaklama, rekreasyon ve aktivite alanlarının oluşturulması ile kayak merkezinin kış turizmi için cazibe merkezi haline getirilmesi amacıyla çalışmalarımız başlattık.” dedi.

Vali Varol’a, Eleşkirt Kaymakamı Mustafa Duruk ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci eşlik etti.


Güncel 11.10.2020 19:51:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

2

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

3

Antakya'da sis etkili oldu

4

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

5

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

6

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

7

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

8

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

9

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

10

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği