Elif Sanchez’den Mersin’de unutulmaz konser

Elif Sanchez’den Mersin’de unutulmaz konser

Elif Sanchez’den Mersin’de unutulmaz konser

MERSİN – Caz sanatçısı Elif Sanhcez, 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivalinde Mersinlilerle buluşarak unutulmaz bir konser verdi.
“Caz da söylerim ama türküler benim evim” diyerek ilk albümüyle adından sıkça söz ettiren Elif Sanhcez, 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivalinde unutulmaz bir konsere imza attı. Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen konserde, yeni albümü Mi Voz’dan İspanyolca şarkılarla birlikte, Evlerinin Önü Mersin, Aman Avcı, Aman Ayşem, Bulut Bulut Üstüne gibi türkülerin caz düzenlemelerini seslendiren sanatçı, konser bitiminde dakikalarca alkışlandı.
Gel Yanıma Gel türküsünü ise dinleyiciyle birlikte bis olarak seslendirdi Elif Sanchez’e, trompette Paul Sanhcez, davulda Nesim Ruacan, gitarda Doruk Okuyucu, bass gitarda Guy Bernfeld eşlik etti.
21 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında Müzik Birleştirir temasıyla 20’inci kez gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Müzik Festivali, bu yıl 3’ü ücretsiz toplam 12 etkinliğe ev sahipliği yapıyor.


Güncel 24.05.2022 10:02:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye satrançta "yetenek merkezi" haline geldi

2

Eksun Gıda ve Selçuk Üniversitesi'nden işbirliği

3

Adana'da temizlik işçisi parkta bulduğu cep telefonunu sahibine ulaştırdı

4

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

5

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

6

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

8

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

9

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

10

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi