Elindeki dövme, hırsızı ele verdi

Elindeki dövme, hırsızı ele verdi

Elindeki dövme, hırsızı ele verdi

İstanbul Şişli’de bir kişi, demir korkuluklardan tırmanarak girdiği evden para ve cep telefonu çaldı. Şüphelinin eve girdiği anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri şüpheliyi, elindeki gül figürlü dövmeden tespit ederek yakaladı.
Geçtiğimiz ayın 23’ünde saat 05.30 sıralarında Şişli Kuştepe Mahallesi’nde bir evden 1 adet cep telefonu, 110 euro, 700 dolar, 825 TL ve kredi kartları çalındı. İhbarı alan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yeri ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceledi ve şüphelinin eşkali belirlendi. İncelemelerde eve giren şüphelinin elindeki gül figürlü dövme dikkat çekti. Dövme üzerine yoğunlaşan ekipler, şüphelinin daha önce de benzer suçlardan aranma kaydı bulunan E.Ç. olduğunu tespit etti.

Kıskıvrak yakalandı
Şüpheli E.Ç.’nin yaşadığı yerin belirlenmesinin ardından operasyon için düğmeye basıldı. E.Ç., 30 Mayıs günü Kağıthane Yahya Kemal Mahallesinde kıskıvrak yakalandı. Şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.Ç., "Evden Hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korkuluklardan tırmanarak eve girdi
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, şüphelinin eve girmek için alt kattaki dairenin penceresindeki demir korkuluklara tırmandığı görülüyor. Şüpheli bir süre sonra, aynı yerden inerek olay yerinden uzaklaşıyor.


Yurt Dünya 1.06.2022 12:55:16 0
Anahtar Kelimeler: elindeki dövme hırsızı ele verdi

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da tarihi binada çıkan yangın kontrol altına alındı

2

Adana'da geri dönüşüm malzemesi yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da mahalle sakinleri, ilçe değişikliği için referanduma gitti

4

Hatay'da devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

5

Mersin'de yol kenarında terk edilmiş bebek bulundu

6

Bakan Bak, İtalyan mevkidaşı Abodi ile Antalya'da ziyaretlerde bulundu

7

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

8

Gazze'ye insani yardım ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

9

Hatay'da bahçe duvarına çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

10

Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerine kar yağdı