EMEKLİ HEMŞİRE “ROMAN” YAZDI

EMEKLİ HEMŞİRE “ROMAN” YAZDI

Emekli Hemşire, şair ve yazar Elife Ergan, iki şiir kitabının ardından üçüncü kitabı; “Bibi Çiçeği-Bibi Hatun” romanını okurları ile buluşturdu.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Üyelerinden olan Elife Ergan, Ankara’da Klasör yayıncılık tarafından yayınlanan; “Bibi Çiçeği-Bibi Hatun” isimli tarihsel belgelere dayanan romanını tanıttı.

OŞYAD binasında kitabının tanıtım toplantısına katılan dernek üyelerine, kitabının yayınlanma aşamasındaki araştırma ve incelemeleri anlatan Yazar Elife Ergan, tarihsel bir roman yazmaktan ve böylesi bir kitabı yayınlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Emekli Hemşire Elife Ergan daha önce; “İnat etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın” ve “Uzattım elimi sana tutasın diye” isimlerinde iki ayrı şiir kitabı yayınlamıştı.

Ergan’ın üçüncü kitabı ise, tarihsel olayların yaşandığı bir roman olarak okurları ile buluşuyor.

Üyesi olduğu OŞYAD’ta kitabının tanıtımı yapan Elife Ergan, 263 sayfadan oluşan tarihsel romanı ile ilgili yaptığı araştırmalar ve kitapta geçen olaylarla da bilgilendirme yaptı.

Kitabını yayınevinden alır almaz dernek üyesi arkadaşları ile paylaşmak istediğini belirten Ergan, “kitap tanıtım günü”ne gelenlere imzalayarak hediye etti.

Kitap tanıtımı için gerçekleşen buluşmada konuşan, OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak;

“Dernek üyelerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz! Bugün Elife hanım, şiir kitaplarının ardından Roman olarak, yeni bir eserle okurlarının karşısına çıkmış bulunmaktadır. Kitaplarının Türkiye genelindeki raflarda yerlerini alması bizleri onurlandırdığı gibi, Osmaniye’de de derneğimizden edinebileceklerini belirtmek isterim. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.



Osmaniye 24.07.2020 23:43:00 0
Anahtar Kelimeler: EMEKLİ HEMŞİRE “ROMAN” YAZDI

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği