Emet’te şehir içi yaya geçitleri çizgileri yenilendi

Emet’te şehir içi yaya geçitleri çizgileri yenilendi

Emet’te şehir içi yaya geçitleri çizgileri yenilendi

Emet Belediyesi ekipleri tarafından ilçede yoğun olarak kullanılan caddelerin üzerinde bulunan yaya geçidi çizgileri yenilendi.
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan trafikte yaya önceliği projesi çerçevesinde Emet’te yaya geçidi çizgilerinde yenileme çalışması çerçevesinde ilçenin birçok noktasında yaya geçidi çizgileri boyama çalışması gerçekleştirildi.
Trafik güvenliğine büyük önem verdiklerini belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, “ İlçemizin muhtelif yerlerinde trafik akışı ve yayalarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla ilçemizdeki yaya geçitleri çizgilerini yeniledik. Okullarımız açılmadan özellikle okullar bölgemizdeki yaya geçitlerimizde tüm bu çalışmaları tamamladık. Trafik güvenliğine önem veriyoruz ve her hangi bir kazanın yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyoruz’’ dedi.


Güncel 17.09.2022 13:26:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Manavgat'ta kopan elektrik tellerindeki akıma kapılan 3 kuzu telef oldu

2

Hatay'da ramazan ayı fener alayıyla karşılandı

3

Antalya'da yanan evde yaşlı kadın yaşamını yitirdi

4

Antalya'da halk otobüsünün araç ve yayalara çarpması sonucu 5 kişi yaralandı

5

Adana'da Yeşilay Liseler Arası Münazara Turnuvası'nın bölge finali yapıldı

6

Burdur'da ramazan ayı fener alayıyla karşılandı

7

Hatay ve Osmaniye'de ilk teravih namazı kılındı

8

Alanya'da emniyet ve jandarma teşkilatına tahsis edilen 15 araç teslim edildi

9

Serikspor-Arca Çorum FK maçının ardından

10

Turizmde 30-44 yaş arasındakiler daha fazla para harcıyor