Emin Adanur: “Hepiniz kaçacak yer arayacaksınız”

Emin Adanur: “Hepiniz kaçacak yer arayacaksınız”

Emin Adanur: “Hepiniz kaçacak yer arayacaksınız”

Bursaspor 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, çok sert açıklamalarda bulundu. Adanur, “Siz futbolcuları arayıp transfer tahtasının açılmaması için bu kadar direniyorsunuz ya; Vallahi billahi bu iş bitecek, tahta açılacak, gerçekler konuşulacak ve hepiniz kaçacak yer arayacaksınız” dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu olan Emin Adanur’dan çok sert açıklamalar geldi. Yönetim liderliği görevini de üstlenen Adanur, transfer tahtasının açılmaması için uğraş verenlere serzenişte bulundu. Emin Adanur, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Siz futbolcuları arayıp, bu işin olmaması, tahtanın açılmaması için bu kadar direniyorsunuz ya; Vallahi billahi bu iş bitecek, tahta açılacak, gerçekler konuşulacak ve hepiniz kaçacak yer arayacaksınız.”
“Bursaspor kurtulacak, söz veriyorum"
Adanur şöyle devam etti: "Barış Yardımcı, 2.5 milyon borcumuz var, ilk görüşmelerde her şey olumlu, hatta süper. Fakat geçen hafta Barış parasının tamamını istiyor ve üstüne basa basa diyorki, ‘Benim Ali Ay’a borcum var’. Ali Ay arkadaşlarımız tarafından aranıyor, bu ne borcu deniyor ve akabinde parasının hepsini isteyen Barış’a 600.000 TL göndererek anlaşma yapıyoruz. Sana borcunun tamamını tahsil et diyen kim Barış?” Emin Adanur son olarak, "Tahta açılsın işte böyle tek tek açıklanacak bir sürü olay var. Sabredin arkadaşlar, Bursaspor kurtulacak. Söz veriyorum” ifadelerini kullandı.


Spor 14.07.2021 02:27:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 26 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

2

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Çandır, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Antalya'da tarihi eser niteliğinde 3 kitap ve 18 obje ele geçirildi

4

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısüleyman, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da adaptasyon yeteneği ve lif kalitesi yüksek yeni pamuk çeşidi geliştirildi

6

Antalya'da eşinden boşanan kişi 8 kurban kestirdi

7

Gelidonya Feneri denizcilere ışık olmayı sürdürüyor

8

Jandarmanın durdurduğu TIR’ın dorsesinden 1 milyon 600 bin makaron çıktı

9

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti görevine başladı

10

Antalya'da üreticiler seralarda zirai don nöbeti tutuyor