Emine Erdoğan’dan Van Gölü fotoğrafına destek

Emine Erdoğan’dan Van Gölü fotoğrafına destek

Emine Erdoğan’dan Van Gölü fotoğrafına destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ABD Havacılık ve Uzay Ajansı’nın (NASA) düzenlediği ’Dünya Turnuvası’ adlı online fotoğraf yarışmasında finale kalan Van Gölü’nün uzaydan çekilen fotoğrafı için sosyal medya hesabından destek istedi.

NASA, 20 yılı aşkın sürede Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görev yapan astronotlar tarafından çekilmiş dünya fotoğraflarının yer aldığı bir yarışma başlattı. Astronot Kate Rubins tarafından 2016 yılında Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yörüngesinde dolanırken, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü’nün eşsiz bir fotoğrafını çekti. ‘Dünya Turnuvası’ isimli online yarışmada Van Gölü’nün uzaydan çekilmiş fotoğrafı, 4 turda 30 fotoğrafı eleyerek finale kaldı.

Finale kalan Van Gölü fotoğrafı için oy kullanarak Twitter hesabından destek isteyen Emine Erdoğan, “Eşsiz bir doğal güzelliğe sahip Van Gölü’nün uzaydan çekilmiş ve mavinin her tonunun bulunduğu fotoğrafı, NASA’nın online yarışmasında finale kaldı. #VanGölünüOyla” paylaşımı yaptı.


Güncel 11.04.2021 18:33:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor