Eminevim sponsoru olduğu "Bir Düş Gördüm" filmi Brezilya'da yarışacak

Eminevim sponsoru olduğu

Eminevim sponsoru olduğu "Bir Düş Gördüm" filmi Brezilya'da yarışacak

ISTANBUL (AA) - Eminevim, ana sponsoru oldugu "Bir Düs Gördüm" filmi ekim ayinda baslayacak Sao Paulo Uluslararasi Film Festivali'nde yarisacak.

Emin Grup'tan yapilan açiklamaya göre, Eminevim, sosyal sorumluluk bilinciyle katki sagladigi kültür, egitim ve spor alanlarindan sonra destegini beyaz perdeye tasidi.

Toplumsal ve ailevi degerlere yönelik güçlü mesajlar içeren, bu yönüyle oldukça dikkati çeken Bir Düs Gördüm (In My Dream) filminin ana sponsorlugunu üstlenen Eminevim, verdigi sponsorluk destegiyle filmin ulusal ve uluslararasi festivallerden ödülle dönmesine katki sagladi.

Hafiza kaybi yasadigi bir trafik kazasi sonrasi ailesini kaybeden ve sahiplenen dedesinin yaninda yeni bir hayata baslayan dokuz yasindaki bir çocugun hayatinin anlatildigi film, son katildigi 5. Iskandinav Uluslararasi Film Festivali'nde iki ödülle dönmüstü.

Ekim ayinda baslayacak Brezilya’daki Sao Paulo Uluslararasi Film Festivali’nde Eminevim ana sponsorlugunda yarisacak olan, senaristligini ve yönetmenligini Murat Çeri’nin üstlendigi film, gelecek yil vizyonda sinemaseverlerin begenisine sunulacak.

- “Degerlerimize uygun kültürel alandaki girisimleri destekliyoruz”


Açiklamada görüslerine yer verilen Emin Grup Kurumsal Iletisim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Daldal, Türkiye’nin kalkinmasi için her alanda girisimi desteklemeye önem veren bir anlayisa sahip olduklarini belirterek, egitim, sanat ve spor alanlarinda saglanacak basarilarin da bu kalkinmani bir parçasi olarak gördüklerini aktardi.

Daldal, sunlari kaydetti:

“Uzun yillardir basta egitim olmak üzere sporda, sanatta ve daha birçok alanda verilen destekler de sirketimizin sahip oldugu bu anlayisi yansitiyor. Basta toplumsal ve ailevi degerler olmak üzere bu degerlere önem veren basarili girisimleri destekleyen bakis açimizla sponsor oldugumuz Bir Düs Gördüm sinema filmi de kazandigi uluslararasi basarilarla ülkemizin de tanitiminda pay sahibi oldu. Ailevi degerlere önem veren yönüyle öne çikan ve destegimizle Brezilya’daki Sao Paulo Uluslararasi Film Festivali’nde yarisacak olan filmimizin güzel basarilar elde edecegine inaniyorum."

Yönetmen Murat Çeri ise filmin festivallerde yakaladigi basarinin ardinda birçok faktör bulundugunu belirterek, "Bunlarin en önemlilerinden bir tanesi de Anadolu insanimizin yardimlasma kültürünü yansitan elbirligi ruhu oldu. Zorlu sartlarda Bolu’da çekimlerine basladigimiz film, basta Eminevim olmak üzere muhtarinda STK’sina, evini bize açan ailelerden kamu kurumlarina kadar herkesin elbirligi yaparak ortaya çikmasina vesile oldugu bir film. Burada kimi kalbiyle, kimi emegiyle kimi de maddi imkanlariyla filme el verdi ve hepimizi gururlandiran sonuçlar alan bir film ortaya çikti." ifadelerini kullandi.

Eminevim’in kurucusu merhum Emin Üstün'ün projeyi begenerek destek olmayi kabul ettigini belirten Çeri, bu sayede kendisinin ilk uzun metrajli filme imza attigini kaydetti.




Politika 22.09.2020 14:53:42 0

İlginizi Çekebilir

1

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

2

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

3

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

4

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

5

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

6

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı:

9

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, şoför esnafıyla buluştu:

10

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan adayı Kolpak, basın toplantısı düzenledi: