Emlak ofisinde eski ortağa meydan dayağı

Emlak ofisinde eski ortağa meydan dayağı

Emlak ofisinde eski ortağa meydan dayağı

Esenyurt’ta emlak ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardından iş yeri sahipleri, ortalıktan ayrılan şahıstan şüphelenerek ofise davet edip, meydan dayağı attı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, emlak ofisine ortak olan bir kişi, ile diğer ortaklar arasında fikir uyuşmazlıkları meydana gelerek ortaklık fes edildi. Ortalıktan kendi rızası ile ayrılmayan şahıs, aynı muhitte emlak ofisi açarak eski firmaya rakip oldu. Bu olayların ardından bir hafta sonra emlak ofisine gece geç saatlerde silahlı saldırı düzenlendi. Kimsenin yaralanmadığı olayda iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Eski ortaktan şüphe edildi
Yaşanan silahlı saldırının ardından iş yeri sahipleri, ortalıktan ayrılan şahıstan şüphelenerek ofise davet ettiler. Sohbet ortamında başlayan konuşma daha sonra tartışmaya dönüştü. Birbirlerine ağır hakaretlerde bulunan “eski dostlar” bir anda kavgaya tutuştu. Olaylardan sorumlu tuttukları şahsı ortalarına alan emlakçılar tekme tokat ile saldırdı. Yaşanan arbedenin ardından ofisten kaçan eski ortak karakola giderek şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili çalışmasını sürdürürken, işyerinin kurşunlanması ve emlak ofisindeki meydan dayağı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


Yurt Dünya 30.10.2020 10:19:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu