Emniyetten ’klarnet’ şifreli uyuşturucu operasyonu

Emniyetten ’klarnet’ şifreli uyuşturucu operasyonu

Emniyetten ’klarnet’ şifreli uyuşturucu operasyonu

Bursa Orhaneli Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde emniyet güçleri, 2 aylık dinleme operasyonu sonucu uyuşturucu sattıklarını tespit ettikleri şahısları yakaladı. Zanlıların kendi aralarında, "Klarnet iyi mi? Düğmeleri iyi mi? Sağlam mı" şifresiyle irtibata geçtikleri öğrenildi.
Orhaneli Savcılığı ve emniyet birimleri, dinleme sonucunda 2 satıcı Y.P., M.K. ile içici olan 8 kişi hakkında işlem başlattı. Adli kaynaklara ve emniyet kaynaklarına göre, uyuşturucu satıcılarının birbirleriyle telefonda şifreli konuşmaları dikkat çekti. Şahısların uyuşturucu tedarik ve satışını yapacakları anda, "Klarnet iyi mi? Düğmeleri iyi mi? Sağlam mı?" şifresiyle irtibata geçtikleri öğrenildi.
Toplam 10 kişiden Y.P. ve M.K. tutuklanıp Bursa Cezaevine gönderilirken, içici oldukları belirlenen 8 kişi hakkında işlem yapıldı.


Yurt Dünya 21.10.2022 16:33:10 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası