EMO İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Uğurlu, Başkan Günel ile bir araya geldi

EMO İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Uğurlu, Başkan Günel ile bir araya geldi

EMO İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Uğurlu, Başkan Günel ile bir araya geldi

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Seçkin Uğurlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Uğurlu’ya ziyaretinde EMO’nun Aydın ve Kuşadası Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Elektrik Mühendisleri Odası’nın İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Seçkin Uğurlu, İzmir Şube Müdürü Barış Aydın, Aydın Teknik Görevlisi Recep Mercimek ve Kuşadası Temsilcisi Ergun Sakarya ile bir araya geldi. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede EMO’nun Ege bölgesinde yürüttüğü projeler masaya yatırıldı. EMO İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Uğurlu, samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Meslek odalarıyla güçlü ilişkiler kurmak ve projeler geliştirmek istiyoruz. Sizlerle de iş birliği içerisinde çalışmak isteriz. Nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.


Güncel 6.12.2021 19:51:33 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

2

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

3

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

4

Futbol: Trendyol Süper Lig

5

Kumluca'da hortumdan etkilenen çiftçilere plastik sera örtüsü desteği

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Hatay'da yasa dışı bahis operasyonunda 12 şüpheli tutuklandı

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta konuştu:

9

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

10

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı