Emre Belözoğlu kırmızı kart gördü

Emre Belözoğlu kırmızı kart gördü

Emre Belözoğlu kırmızı kart gördü

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçının 38. dakikasında kırmızı kart gördü.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Nef Stadyumu’nda karşılaşıyor. Turuncu-lacivertlilerde Teknik Direktör Emre Belözoğlu müsabakanın 38. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Belözoğlu ilk olarak hakeme itirazdan sarı kart gördü. Daha sonra yardımcı hakem Volkan Ahmet Narinç’e itirazlarını sürdüren Emre Belözoğlu, direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
42 yaşındaki teknik direktör son olarak Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçının devre arasında da kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.


Spor 5.04.2023 21:50:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından

2

Hatay'da "Seyr-i Temaşa" tiyatro oyunu sahnelendi

3

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası çocuklara özel konser verdi

4

Beşiktaş-Hatayspor maçının ardından

5

Kahramanmaraş'ta "5. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri" başladı

6

Burdur'da tırla çarpışan otomobildeki 4 kişi yaralandı

7

Suriye'de görev yapacak özel harekat polisleri dualarla uğurlandı

8

Akbank, 2025'in ilk çeyreğini 13,7 milyar lira konsolide net karla tamamladı

9

Maxion İnci Jant Grubu, Global Maxion Takım Ödülleri kapsamında 6 ödül aldı

10

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Antalya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti