En acı cenaze: Anne ve 2 çocuğu yan yana son yolculuğuna uğurlandı

En acı cenaze: Anne ve 2 çocuğu yan yana son yolculuğuna uğurlandı

En acı cenaze: Anne ve 2 çocuğu yan yana son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 13. kattan düşerek hayatını kaybeden anne ve 2 çocuğu, yan yana son yolculuğuna uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Esentepe Mahallesi Girne Şehitler Caddesi üzerinde bulunan 14 katlı binanın 13. katında dün meydana gelen olayda, iddiaya göre balkonda düşme tehlikesi geçiren oğlu Hamza’yı (7) kurtarmak isteyen anne Nurgül Dal (29), kucağındaki çocuğu Zümra (5) ve oğlu Hamza ile birlikte aşağı düştü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne Nurgül, çocukları Hamza ve Zümra’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Anne ve çocuklarının cenazeleri, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Feci olayda hayatını kaybeden anne ve çocukları, son yolculuklarına uğurlandı. Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından anne ve çocuklarının cenazeleri Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. 3 tabut arka arkaya taşınarak cenaze aracına götürülürken, baba Hulusi Dal da ayakta durmakta güçlük çekti.


Güncel 28.05.2023 15:25:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: