Engeller, jandarma ile aşılıyor

Engeller, jandarma ile aşılıyor

Engeller, jandarma ile aşılıyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tekerlekli sandalyesi kullanılmaz hale gelen engelli genci yalnız bırakmadı. Ekipler tarafından alınan sandalye engelli bireye teslim edildi.
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde huzur ve güvenliği sağlamanın yanı sıra vatandaşların da her daim yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Yolüstü köyünde ikamet eden zihinsel ve bedensel engelli Hasan Aydın’ın (18) tekerlekli sandalyesinin eskidiğini öğrendi. Bunun üzerine İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız’ın talimatıyla Aydın’ı mutlu etmek için köye gidilerek tekerlekli sandalye ulaştırıldı.
Jandarma ekiplerini ve yeni tekerlekli sandalyesini karşısında gören engelli genç, göz yaşlarına hakim olmadı. Jandarmanın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakamadığını dile getiren Aydın, devletin gücünü bir kez daha hissettiklerini söyledi.
Jandarma ekipleri uzun süre Aydın’la ilgilenerek sohbet etti. Ayrıca Albay Yıldız, Hasan Aydın’a çeşitli hediyeler gönderdi. Aydın bu güzel hediyeler için ekiplere teşekkür etti.


Güncel 4.03.2022 13:52:28 0
Anahtar Kelimeler: engeller jandarma ile aşılıyor

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor