Engelleri aştılar, duygu dolu anlar yaşadılar

Engelleri aştılar, duygu dolu anlar yaşadılar

Engelleri aştılar, duygu dolu anlar yaşadılar

Görme engeli olmasına rağmen kendini engelli vatandaşlara adayan Kozan Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal, Tılan Mahallesi’nde 3 yıldır yatalak olarak yaşayan 81 yaşındaki Nazife teyzeye ve 2 ayrı engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
Ünal ve yönetim kurulu üyeleri bir hafta içinde 3 yürüme engeli bulunan vatandaşa hayırseverlerin destekleri ile akülü tekerlekli sandalye alarak teslim etti. Nuray Topal ve geçirdiği rahatsızlık nedeni ile yürüme engeli bulunan Sinan Sarraf’a tekerlekli sandalyeleri teslim edilirken vatandaşlar engellerini aştıkları için hayırseverlere teşekkür etti.
Başkan Ahmet Ünal, "Engellilerin hayatını kolaylaştırmak, onların günlük yaşamda daha aktif olmalarını sağlamak derneğimizin öncelikli hedeflerinden biridir. Nazife teyzemize tekerlekli sandalye hediye ederek onun hayatına umut olduk. Artık evinden çıkarak, güneşli havanın tadını çıkarabilecek. Bu yardımımız, Nazife teyzemiz için küçük bir adım olabilir ama onun için büyük bir anlam ifade ediyor" dedi.
Kozan Beyazay Derneği’nin engellilere yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ünal, "Derneğimiz, engellilerin hayat kalitesinin artması için çeşitli faaliyetler yürütüyor. Engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yaparak, onların günlük yaşamda daha kolay hareket etmelerini ve toplumsal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.


Güncel 7.05.2023 09:47:37 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi