Engelli Burak iş bulup evlenmek istiyor

Engelli Burak iş bulup evlenmek istiyor

Engelli Burak iş bulup evlenmek istiyor

Kahramanmaraş’ta zihinsel engelli Burak, önce iş sonra kız bulup evlenmek istiyor.
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi Değirmendere Mahallesi’nde yaşayan Alıcı ailesinin 3 çocuğundan ikisi engelli. Yatağa mahkum olan 27 yaşındaki Bekir ve yüzde 50 zihinsel engelli Burak (30) anneleriyle birlikte yaşıyor.
Zihinsel engelli Burak Alıcı ise, “Ben her işi yaparım, çalışmak ve para kazanmak istiyorum. Temizlik işlerinde çalıştım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyorum, çok seviyorum ve ondan yardım istiyorum. İş bulduktan sonra kız bulup evlenmek de istiyorum” dedi.
Annesi Duran Alıcı’da, Burak’ın temizlik gibi işlerde çalışabileceğini belirterek, “Oğlumun ayakları üzerinde durması ve çalışmasını istiyorum. Oğullarım için ‘of’ demiyorum ve uyumadığım günler çok oluyor. Onları çok seviyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Büyük oğlum çeşitli yerlerde çalıştı ve bazı yerlere de gittiği zaman engelli diye iş vermiyorlar, küçümsüyorlar. Oğlum kendisini çok fazla ifade edemiyor. Oğlum içine kapalı biri ve verilen işi yapar ama işe almıyorlar” diye konuştu.


Güncel 8.07.2020 13:20:01 0
Anahtar Kelimeler: engelli burak bulup evlenmek istiyor

İlginizi Çekebilir

1

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

2

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

3

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

4

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

5

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

6

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

7

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

8

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

9

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

10

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu