Engelli memura tokat atan müdür hakkında soruşturma açıldı

Engelli memura tokat atan müdür hakkında soruşturma açıldı

Engelli memura tokat atan müdür hakkında soruşturma açıldı

Denizli’de bir meslek lisesinde görev yapan engelli memura tokat attığı iddia edilen okul müdürü hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bir meslek lisesinde görev yapan engelli memur Ercan Topcu’nun kendisine verilen görevleri yerine getirmediğini iddia eden okul müdürü Ö.F. tarafından fiziki şiddete maruz kaldığı ileri sürülmüştü. Psikiyatrik ve görme problemleri nedeniyle yüzde 49 engelli raporu bulunan Topcu, aldığı darp raporuyla birlikte kendisine tokat atan okul müdüründen şikayetçi olmuştu.

Denizli Valiliği, engelli memur Ercan Topcu’nun maruz kaldığı şiddet eylemiyle ilgili haberlerin yerel ve ulusal medya kuruluşlarında yer almasının ardından okul müdürü Ö.F. hakkında adli ve idari yönden soruşturma başlatıldığını açıkladı.


Yurt Dünya 24.05.2022 08:31:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden Aslı Çevik'in cenazesi defnedildi

3

Tami yeni ödeme çözümü CepPOS'u tanıttı

4

Toyota ocak ayında satışlarını yüzde 65 artırdı

5

TÜVTÜRK'ten araç sahiplerine egzoz emisyon ölçümü uyarısı

6

Antalya'daki otobüs kazasında yaralanan üniversitesi öğrencisi Yağız Oğuz, Eskişehir'de tedavi ediliyor:

7

GÜNCELLEME - Mersin'de çarptığı 6 yayadan 3'ünün ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

8

Iğdır FK-Antalyaspor maçının ardından

9

Antalya'da "IAC 2026 Kampüs Buluşmaları" etkinliği düzenlendi

10

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü ve diğer 6 sanığın yargılandığı davada karar