English Fast ile belediye çalışanlarına dil eğitimi

English Fast ile belediye çalışanlarına dil eğitimi

English Fast ile belediye çalışanlarına dil eğitimi

Düzce belediyesi çalışanlarının ve ailelerinin İngilizceyi daha kolay öğrenmesi için Düzce English Fast Eğitim Kurumuyla anlaşma imzaladı.
Düzce Belediyesi çalışanları için yabancı dil kursu için anlaşma yaptı. Düzce Belediyesi çalışanlarını ve ailelerinin yabancı dil öğrenmesi için yapılacak çalışmaların belirlediği protokol Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Fast English Yabancı Dil Kurusu Müdürü Fatma Aksu tarafından imzalandı.
Başkan Faruk Özlü; “Personelimizi, kendilerini her konuda iyi yetiştirmesi ve kişisel gelişimlerini artırmaları konusunda teşvik etmeyi sürdürüyoruz. Bir adım daha attık; English Fast Yabancı Dil Kursu ile kurumumuz arasında protokol imzaladık, hayırlı olsun” dedi.
Fast English Yabancı Dil Kursu Müdürü Fatma Aksu ise; “İnternet ile ülke sınırları kalktı. Artık insanlar bir ekran mesafesinde birbirlerine yakınlar. Bunun yanı sıra Düzce turizm destinasyonlarına sahip bir il. Yani her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ilimize gelmesi demek. Düzce Belediyesi çalışanlarına vereceğimiz dil eğitimi ile hem kendileri hem de yakınları yabancı dili çok daha kolay bir şekilde öğrenebilecek ve ihtiyacı olan yabancılara yardımcı olabilecekler. Böylece kendilerini de geliştirebilecekler. Bu pencerelerden bakıldığında Düzce Belediyesi ile birlikte güzel bir protokole imza attığımızı düşünüyorum. Protokolümüz hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.


Güncel 8.03.2022 10:32:35 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi