Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü kahvaltıda buluştu

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü kahvaltıda buluştu

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü kahvaltıda buluştu

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, 2021/2022 yarışma sezonu öncesi birlik ve beraberlik içerisinde kahvaltıda buluştu.
Kulüp Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, bu tür etkinlikler kulüp içi veli, sporcu ve yönetim birlikteliği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Sezon öncesi motivasyon seviyemizi yükseltmek için bir araya geldik. Güzel bir kahvaltı yapıp, sporcularımızla ve velilerimizle sohbet etme ortamı oluşturduk.” dedi.
Kulüp olarak hedeflerini ahlaklı, saygılı, vatanını milletini bayrağını seven gençler yetiştirmek olarak açıklayan Gülhan “Bu felsefeyle ilerlediğimiz yolda çocuklara yatırım yapıp onların geleceğini de inşa etmeye özen gösteriyoruz. Kulüp bünyemizde sportif alanda elde etmiş olduğumuz büyük başarıların yanı sıra akademik olarak ta bizleri en iyi şekilde temsil eden sporcularımız mevcuttur. Bundan sonraki hedeflerimizde hep bu doğrultuda olacaktır. Erdekli çocuklarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerine ekledi.


Güncel 4.10.2021 16:09:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de "6 Şubat Depremleri" konulu fotoğraf sergisi açıldı

2

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da ziyaretlerde bulundu

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Adana'da konuştu:

4

Bakan Kurum, Kahramanmaraş'taki "Ev Sahibi Türkiye Kura Çekim Töreni"nde konuştu:

5

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğretmenler anısına fidan dikildi

6

Mersin'de ölen emekli polisin ailesi, Bakan Yerlikaya'nın taziye mesajıyla duygulandı

7

Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı ve Fuarı Antalya'da başladı

8

Antalya'da altyapı çalışması sırasında insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu

9

Sibel Altun: Depremde 30 bin ekmek ürettik, insanüstü bir güçle çalıştık

10

Taekwondo okul sporları il seçmeleri Osmaniye’de tamamlandı