Erdek’te market, şarküteri, pastane ve fırınlar denetlendi

Erdek’te market, şarküteri, pastane ve fırınlar denetlendi

Erdek’te market, şarküteri, pastane ve fırınlar denetlendi

Erdek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Gıda Kontrolörleri, tam kapanmanın başladığı ilk günden bu yana denetimlerini sürdürüyor.
Pandemi tedbirleri nedeniyle 29 Nisan Perşembe günü başlayan ‘tam kapanma’ boyunca, vatandaşların güvenli gıdaya ulaşabilmesi için Gıda Kontrolörleri tarafından Erdek merkez ve kırsal mahallelerde faaliyet gösteren gıda işletmelerinde denetleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Erdek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Tam kapanma boyunca güvenilir gıdaya halkımızın ulaşabilmesi için Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Gıda Kontrolörleri tarafından gıda işletmelerinde denetimlerimiz aralıksız devam edecektir” diye konuştu.
Sokak hayvanları unutulmadı
Gıda işletmelerinde gıda denetiminde bulunan Erdek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrolörleri, sokak hayvanlarının da aç kalmaları için onlara mama ve su desteğinde bulunmayı ihmal etmiyor.


Güncel 11.05.2021 14:29:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

2

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

3

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi

4

Davraz Kayak Merkezi bayramda yaklaşık 10 bin ziyaretçi ağırladı

5

Burdur'da 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı

6

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası yarın Antalya'da başlayacak

7

Antalya'da ırmakta kadın cesedi bulundu

8

Alanya'da devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

9

Antalya'da "İki Kültürün Buluşması Nevruz Kutlaması" etkinliği düzenlendi

10

Isparta'da trafik kazasında hayatını kaybeden iki genç Burdur'da defnedildi