Erdoğan: "Tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkmış Hatayspor olarak doğru işler yaptık"

Erdoğan:

Erdoğan: "Tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkmış Hatayspor olarak doğru işler yaptık"

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Gaziantep FK maçının ardından, "Tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkmış Hatayspor olarak doğru işler yaptık" dedi.
Süper Lig’in 42. hafta maçında evinde karşılaştığı Gaziantep FK takımına 1-0 mağlup olan A. Hatayspor’da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, zorlu bir sezonu bitirdiklerini belirterek, “Öncelikle futbolcu kardeşlerimi tebrik ve teşekkür ediyorum. Yorucu ve sıkıntılı bir sezon geçirdik. Zor bir pandemi dönemi geçirdik, yoğun bir fikstürde mücadele ettik. Ama bugün bakılınca tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkmış Hatayspor’u altıncı sırada bitirmek, son dakikaya kadar Avrupa hesapları yapması bile bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı göstergesi. Teknik ekibime benimle birlikte yoğun bir çalışma yaptıkları için teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki bu başarılarımızı taraftarlarımızla birlikte kutlamak, onların önünde bu keyif veren futbolu sergilemek. Ama pandemiden dolayı biz de diğer takımlar gibi seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Türk futboluna ve Hatayspor’a değer kattığımızı düşünüyorum. İnsanların geri bildirimi bizim takımızın Süper Lig’de eni iyi top oynayan takımlardan birisi olduğu yönünde. Özellikle hücumsal anlamda her maçta pozisyona girdiğimizi ve her maçta galibiyete yakın olduğumuzu görmek ve bunu da spor camiasından duymak doğru işler yaptığımızın göstergesiydi. Şimdi tatil yapacağız. Hak ettiler, yorucu bir sezon geçirdik. İnşallah önümüzdeki sezon yine keyif veren bir takım yaratabiliriz” açıklamalarında bulundu.


Spor 15.05.2021 21:23:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, yarın Antalya'da başlayacak

2

TGF Türkiye Golf Turu 5. ayak müsabakaları, Antalya'da başladı

3

Eljif Elmas'ın gönlünde Fenerbahçe'nin şampiyonluğu yatıyor

4

Antalyaspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

5

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta ikinci tura çıktı

6

Galatasaray, Antalya kampında hazırlıklarına devam etti

7

Galatasaraylı futbolcu Mertens, Antalya kampında gazetecilere açıklamada bulundu:

8

Galatasaraylı futbolcu Zaha, Antalya kampında gazetecilere açıklamada bulundu:

9

Hatay'da yenilenen Fuat Tosyalı Stadyumu açıldı

10

Antalya, spor turizminde tenis kortlarıyla öne çıkıyor