Erdoğan’ın seçim zaferi Afyonkarahisar’da kutlanmaya başlandı

Erdoğan’ın seçim zaferi Afyonkarahisar’da kutlanmaya başlandı

Erdoğan’ın seçim zaferi Afyonkarahisar’da kutlanmaya başlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Afyonkarahisar’da kutlamalar başladı.
Erdoğan’ın seçim zaferi kutlamaları, AK Parti öncülüğünden bir araya gelen vatandaşlar ile Zafer Meydanı’nda başladı. Afyonkarahisar’da seçmenlerin yüzde 67’si Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verirken, yüzde 32’i ise Millet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Resmi olmayan sonuçların ardından vatandaşlar Zafer Meydanı’na adeta akın etti. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı önünde bir araya gelen vatandaşlar daha sonra Cumhur İttifakı milletvekillerinin de katılımı ile Zafer Meydanı’na kadar yürüdü. Kent merkezinde ayrıca bazı vatandaşlar araçları ile de konvoylar yaparak kutlama gerçekleştirdi.
Kutlamaların devam ettiği kentte ayrıca polis tarafından da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için güvenlik önlemi alındı.


Yurt Dünya 28.05.2023 20:59:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

2

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

4

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

5

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

6

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

7

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor

8

Karmod'dan kurumsal konseptlere özel güvenlik kulübesi

9

Nizami Gencevî’nin “Leyla ile Mecnun” Eseri Türkiye Türkçesinde Yayımlandı

10

Antalya'da trafik kazasında ölen gencin cenazesi yakınlarına teslim edildi