Ergene Velimeşespor’un Afyon kampı sürüyor

Ergene Velimeşespor’un Afyon kampı sürüyor

Ergene Velimeşespor’un Afyon kampı sürüyor

2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’un hazırlık kampı sürüyor.
Birinci etap çalışmalarını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda, Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ile Naim Süleymanoğlu Tesisleri’nde sürdüren ve ikinci etap hazırlık dönemi kampı için Afyon’un yolunu tutan Ergene Velimeşespor’un kampı devam ediyor. Teknik Direktör Özgür Sağlam nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Yarın sona erecek kamp çalışmalarında hazırlık maçları da oynayan mavi-beyazlılar yeni sezona hazırlanıyor. Ergene Velimeşespor kamp çalışmalarının ardından Velimeşe’ye dönecek. Hafta sonunu izinli geçirecek olan futbolcular hafta başı tesislerde yeniden bir araya gelerek 5 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başlayacak.
Ergene Velimeşespor ilk iç saha maçında ise 12 Eylül Pazar günü Çorum FK’yı Velimeşe konuk edecek.


Spor 26.08.2021 11:03:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

2

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

3

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

5

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

6

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

7

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

8

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

9

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

10

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı