Erkek hemşireden 6 gündür haber alınamıyor

Erkek hemşireden 6 gündür haber alınamıyor

Erkek hemşireden 6 gündür haber alınamıyor

Antalya’da özel bir saç ekim kliniğinde çalışan genç erkek hemşireden 6 gündür haber alınamıyor. Genç adamın en son Güver Uçurumu yakınlarında görüldüğü bilgisini alan ve hayatından endişe eden ailesi yetkililerden yardım istedi.
Olay, Antalya’da 1 Nisan Perşembe günü yaşandı. Edinilen bilgiye göre kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen Ahmet Uğur (29), veda mesajları attıktan sonra telefonunu kapatarak ortadan kayboldu. Özel bir saç ekim kliniğinde hemşire olarak çalışan genç adama gün boyunca ulaşamayan yakınları polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gencin son olarak Döşemealtı ilçesinde bulunan Güver Uçurumu yakınlarında görüldüğü bilgisini alan ailesi hayatından endişe ediyor.
Kardeşi ile en son 6 gün önce görüştüklerini ifade eden Kerim Uğur, “En son geçen Perşembe günü görüştük. İddiaya göre kız arkadaşı ile tartışmış. Daha sonrada ortadan kayboldu. Telefonu kapalı durumda. Polisten aldığımız bilgiye göre en son Güver Uçurumu tarafında görüldüğünün öğrendik. Kardeşimin bulunmasını istiyorum. Aile olarak perişan olduk. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.


Yurt Dünya 7.04.2021 11:07:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Camide çocuk sesi, ramazan neşesi" projesi kapsamında 250 çocuğa ödül verildi

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Çocuk gülerse dünya güler" iftar programına katıldı

3

Adana'da şarampole yuvarlanan otomobildeki 4 kişi yaralandı

4

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

5

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'da iftar programında konuştu:

6

Antalya'da ölü caretta caretta sahile vurdu

7

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

8

Isparta'da tarihi Ulu Cami, bayram namazıyla yeniden ibadete açılacak

9

GÜNCELLEME - Mersin'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi

10

Adana'da devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı