Erkekler Voleybolda Dünya MVP’si Büyükşehir Belediyespor’da

Erkekler Voleybolda Dünya MVP’si Büyükşehir Belediyespor’da

Erkekler Voleybolda Dünya MVP’si Büyükşehir Belediyespor’da

Bursa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon İtalya’nın Cucine Lebe Civitanova takımında oynayan 1991 doğumlu İranlı Milli Sporcu Amir Ghafour ile sözleşme imzaladı.
2011’de İran Milli Takımına davet edilen 2.02‘lik Amir Ghafour, İran’ın açılış altın madalyası kazandığı Asya Şampiyonası’na katıldı. İranlı Milli Voleybolcu, Julio Velasco’nun davetiyle 2012 Yaz Olimpiyatları hazırlıklarına katıldı. 2013 yılında İran’ın ikinci altın madalyasını aldığı Asya Şampiyonası’nda yer alan Amir, turnuvanın En İyi Smaçörü seçildi.
Rio 2016 Yaz Olimpiyatlarında mücadele eden Ghafour, İran’ın 2017 FIVB Voleybol Büyük Erkekler Dünya Şampiyonlar Kupası’nda bronz madalya kazanmasına ve 90 puanla İran’ın en skorer ismi olmasına yardım etti. Asya’nın en iyi servis atan ismi unvanını alan Amir Ghafour, 2019 yılında İtalya takımı Cucine Lebe Civitanova ile Dünya Şampiyonluğu ve İtalya Şampiyonluğu yaşadı.


Spor 19.12.2020 12:24:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

2

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

3

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

4

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

6

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi

7

Adana'da yıkılan üst geçidin yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı

8

Bozyazı ilçesinde öğrenciler, ihtiyaç sahiplerinin bakkallara olan borcunu ödedi

9

KKTC'deki trafik kazasında ölen askerin cenazesi Mersin'de defnedildi

10

Turizmde "yüzen oteller"in popülerliği artıyor