Ersoy:“Hedefimiz, 2023 Lider Ülke Türkiye”

Ersoy:“Hedefimiz, 2023 Lider Ülke Türkiye”

Ersoy:“Hedefimiz, 2023 Lider Ülke Türkiye”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Lider ülke Türkiye yolunda yaşananlar ve Osmaniye’mizin yarınlarına dair düşüncelerini paylaşarak 2023 Lider Ülke Türkiye'ye Ulaşmak en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Toplantıya ilgi beklenenin çok üzerinde gerçekleşirken, ülke gündemini belgelerle ve sine vizyon gösterisi ile anlatan Prof. Dr. Ruhi Ersoy’un konuşması da ayakta alkışlandı.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Devlet Bahçeli Konferans Salonunda düzenlenen Lider Ülke Türkiye toplantısında konuşan MHP Milletvekili Adayı Prof.Dr. Ruhi Ersoy, "Bugüne istikrar, yarına huzur diyerek milli devlet güçlü iktidar anlayışını hep birlikte inşaa edeceklerini söyledi.

“MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben düsturu ile yaptığı her konuşma onun ne kadar doğru kararlar aldığını bir kez daha göstermiştir “ diyen Erso,y Türkiye’nin gerçeklerini dile getiren sinevizyon eşliğinde toplantıya katılanları bilgilendirdi.

Osmaniye’de katma değer üreten vatandaşından, esnafından, çiftçilerimize, memurundan işçisine kadar hep birlikte "2023 Lider Ülke Türkiye"ye ulaşmak en büyük hedefleri olduğunu söyleyen Ersoy, “ Halkımızın bize olan teveccühü ile büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Her daim hemşerilerimin emrinde olan bir olarak gördüğümüz ilgi alaka bizleri ayrıca mutlu ediyor. Osmaniyeli hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta Osmaniyemizden zafer ateşini yakacak Cumhur İttifakınının başarısını yeniden tescilleyecektir” ifadesini kullandı.



Osmaniye 5.05.2023 15:38:00 0
Anahtar Kelimeler: Ersoy:“Hedefimiz Lider Türkiye”

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor