Ertürk’ün annesi son yolculuğuna uğurlandı

Ertürk’ün annesi son yolculuğuna uğurlandı

Ertürk’ün annesi son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, Kuyucak eski belediye başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Metin Ertürk ile Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk’ün anneleri Emine Ertürk, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kuyucak eski belediye başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Metin Ertürk ile Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk’ün anneleri Emine Ertürk yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı bir süredir Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan anne Ertürk doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne Ertürk’ün ölüm haberi Ertürk ailesi ve tüm sevdiklerini yasa boğdu. Emine Ertürk, Pamukören Kurtuluş Camisi’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yurt Dünya 3.04.2023 14:26:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

3

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

5

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

6

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

8

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

9

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi