ERVA Projesi Kayseri’de başarılı bir şekilde uygulanıyor

ERVA Projesi Kayseri’de başarılı bir şekilde uygulanıyor

ERVA Projesi Kayseri’de başarılı bir şekilde uygulanıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen Gençlik Merkezlerinde manevi rehberlerle yürütülen ÇEDES Projesi’nde daha etkin ve verimli olmak için düzenlenen çalıştay raporunda, “ERVA Projesinin Kayseri’de başarılı bir şekilde uygulandığı gözlemlenmiştir” denildi.

Eğitim-öğretim yılı başından itibaren başlatılan Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi gün geçtikçe başka projelerin ve illerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve 19 Mayıs Üniversitesi’nden gelen eğitim uzmanları, ERVA hazırlama ve planlama ekibi ile bir araya geldi. 16-20 Ocak tarihleri arasında Kayseri İl Müftülüğü Toplantı Salonunda ERVA Projesi ekibiyle bir araya gelinerek, değerler eğitimi kılavuz kitabının içerik geliştirme çalışmaları yapıldı.
Çalıştay sonunda hazırlanan raporda, “ERVA Projesinin Kayseri’de başarılı bir şekilde uygulandığı gözlemlenmiş, Türkiye genelinde okul içi değerler eğitimi çalışmalarında uygulanmasının faydalı olacağı düşünülmüştür” denildi.


Güncel 24.01.2023 15:47:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti