ERZİN BELEDİYE BAŞKANI AV. ÖKKEŞ ELMASOĞLU ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

ERZİN BELEDİYE BAŞKANI AV. ÖKKEŞ ELMASOĞLU ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Erzin'in genç ve başarılı Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Hatay Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol Temsilcilik Başkanı Fatih Şeker ve İlk Kurşun Gazetesi çalışanlarını ziyaret ederek görevlerinde başarı diledi.
Ziyaretinde Hatay Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol Temsilcilik Başkanı Fatih Şeker ve İlk Kurşun Gazetesi çalışanlarına çiçek takdim eden Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu yaptığı açıklamada; "Birbirini dinlemeyen, birbirine güvenmeyen ve birlikte yaşama isteğini kaybeden insanların sayısı gittikçe artıyor. Oysaki birlikte yaşama kültürü ve paylaşma Türk Milletinin en önemli hasletlerinden biridir. Halkın sesinin düzenleyici, denetleyici ve icraat makamlarına ulaşmasının en kestirme ve doğru kanalı olan basın ülkemizde üzülerek tanıklık ediyoruz ki, olması gereken yerde değil. Bilhassa yerel basının içerisinde bulunduğu zorlukların farkındayız. İmkanlar nispetinde gereken yardım ve kolaylıkları sağlamaya çalışsak da bunların yetersiz olduğunu da biliyoruz. Gece gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol Temsilcilik Başkanı Fatih Şeker'de hukuka, bilime ve kamu yararına uygun bir yönetim anlayışı benimsemiş olan Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu'na bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek; "Gazetecilere önemli kazanımlar getiren 212 sayılı yasa 10 Ocak 1961’de yürürlüğe girmesi ile gazeteciliğin saygınlığının korunması sağlanmış olsa da gazetecilik gerçekten zor ve meşakkatli bir meslek. Emek ve meslek örgütleri oluşturarak basın çalışanlarının içinde bulunduğu bu zorlukları aşma mücadelesi veriyoruz. Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Sayın Abdullah Temizyürek'in de sizlere selam ve sevgilerini iletiyor, bu nazik ziyaretinizden , basın kuruluşlarına ve çalışanlarına verdiğiniz destekten ötürü de teşekkür ediyorum" dedi.

Haber:Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol



Bölgeden 10.01.2020 12:47:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi