Erzincan Barosu 3 ayda10 adet kitabın basımını gerçekleştirdi

Erzincan Barosu 3 ayda10 adet kitabın basımını gerçekleştirdi

Erzincan Barosu 3 ayda10 adet kitabın basımını gerçekleştirdi

Erzincan Barosu, Covid-19 salgını nedeniyle ara verdiği melek içi eğitim seminerleri yerine baro yayınlarına ağırlık vererek 3 ayda10 adet kitabın basımını gerçekleştirdi.
Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, avukatların mesleki ve kişisel eğitimine verdikleri önemin bir gereği olarak alanında uzman hocaların katılımıyla 17 ayda, 32 adet meslek içi eğitim semineri düzenlediklerini kaydetti.
Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen meslek içi eğitim seminerleri yerine baro yayınlarına ağırlık vererek 3 ay içerisinde (Eylül, Ekim ve Kasım ayı) 10 adet kitabın basımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Aktürk, “Amacımız meslektaşlarımıza geçmiş yıllara nazaran daha fazla katkı sağlayabilmektir. Baromuz tarafından basımı gerçekleştirilen eserler şunlardır.
1- Davalarla ılgılı dılekçe örneklerı kıtabı 2- Trafık kazalarından doğan cısmanı zararlar ve tazmını kıtabı 3- Tıcarı defterlerın ıbrazı ve delıl olması kıtabı.4- Kıra hukukunda güncel sorunlar kıtabı 5- 7251 sayılı kanunla hukuk muhakemelerı kanunu’nda yapılan değışıkler kıtabı 6 - Ceza muhakemesı hukuku başvuru kıtabı 7 - Bır dılekçenın anatomısı kıtabı 8 - CMK görevlendırmelerı ıçın uygulamada rehber el kıtabı 9 -Avukatlık kanunu ve ılgılı mevzuat 10 -Hukuk muhakemelerı kanunu.”
Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, ayrıca meslektaşlarına "Legal Online Veri Tabanı” (E-Kütüphane ve İçtihat Programı aboneliği) hediye ettiklerini belirterek, “Erzincan Barosu’nu, sahip olduğu onurlu ve saygın yerinden daha ilerilere taşımak amacıyla var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam etmekteyiz.
Samimiyetle belirtmeliyiz ki; tüm meslektaşlarımız ile birlikte Erzincan Barosu’nu ülkemizin örnek barolarından biri haline getirmenin vicdanı rahatlığı ve haklı gururu içerisindeyiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın temınatıdır” dedi.


Güncel 1.12.2020 14:50:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

2

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

3

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

4

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

5

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

6

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

7

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

8

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

9

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

10

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu: