Erzincan cezaevinde olağanüstü hal tatbikatı yapıldı

Erzincan cezaevinde olağanüstü hal tatbikatı yapıldı

Erzincan cezaevinde olağanüstü hal tatbikatı yapıldı

Erzincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından cezaevinde firar, isyan, yangın ve afet gibi durumlarda kurum ve hükümlülerin güvenliğini tehlikeye düşürecek olaylara ilişkin olarak olağanüstü hal tatbikatı yapıldı.
Tatbikat çerçevesinde senaryo gereği sabah saatlerinde mahkumların isyan çıkardığı cezaevinde yangın meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan güvenlik güçleri, cezaevi dışında ve içinde güvenlik önlemi aldı ve olaya müdahale etti.
Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurum Savcısı İrfan Alper’in de katıldığı tatbikata Ceza İnfaz Kurumu dış güvenliğinden sorumlu İl Jandarma Komutanlığı ve Cezaevi Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 112 Acil Servis ekipleri, İtfaiye ekipleri ile AFAD ekipleri katıldı.
Başarılı geçen ve gerçeği aratmayan tatbikat sonunda Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurum Savcısı İrfan Alper tatbikata katılan tüm ekiplere teşekkür etti.


Yurt Dünya 28.01.2023 11:13:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Ormanları tehdit eden kabuk böceklerine karşı mücadele

2

Osmaniye’de koruyucu sağlık hizmetleri tanıtıldı

3

Osmaniye’de koruyucu aileler iftar sofrasında buluştu

4

Adana'da kaçakçılık operasyonunda 37 şüpheli yakalandı

5

Pusula Holding'de üst düzey atama

6

Kumluca'da 500 ramazan kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

7

Kumluca'da ilçe protokolü için iftar programı düzenlendi

8

Mersin Büyükşehir Belediyesinde "ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla polis ekiplerince arama yapılıyor

9

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

10

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu