Erzincan’da iki mahallede kaldırımlar yenilendi

Erzincan’da iki mahallede kaldırımlar yenilendi

Erzincan’da iki mahallede kaldırımlar yenilendi

Erzincan’da Ergenekon Mahallesi’nde 51, İnönü Mahallesi’nde 45 tane sokakta kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen yenileme çalışmaları dahilinde Ergenekon Mahallesi ve İnönü Mahallesi’nde kaldırımlar baştan sona yenilendi. Ergenekon Mahallesi’nde 51 adet sokak, 2 adet cadde ve İnönü Mahallesi’nde 45 adet sokak, 9 adet caddede kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandı.
Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre hızla sürdürülen yenileme çalışmalarında Ergenekon Mahallesi’nde; 51 sokak ve 2 caddede toplamda 16 bin 465 m2 kilit parke, 15 bin 426 m bordür, İnönü Mahallesi’nde; 45 sokak ve 9 caddede toplamda 16 bin 150 m2 kilit parke, 12 bin 077 m bordür döşenerek kullanıma sunuldu.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Şehir genelinde başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Talep ve ihtiyaçlara göre planladığımız çalışmalar neticesinde Erzincan’ımızda asfaltsız ve kaldırımsız mahalle bırakmayacağız. Yenileme çalışmalarında Ergenekon ve İnönü Mahallelerimizde tüm kaldırımları yeniledik. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Güncel 2.09.2022 11:05:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

2

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

3

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

4

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

6

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

7

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

8

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"

9

Kışın soğuk ve kuru hava cilt sorunlarını artırıyor

10

Yeniköy Motors, Morgan Supersport'u Türkiye'de satışa sundu